25 Kg Pilavlık Gönen İncisi
Ortaya çıkışı binlerce yıl öncesine dayanan pirinç, neredeyse her ülkenin yemek kültüründe oldukça önemli bir yere sahip. Pilavlar, sebze yemekleri, dolmalar, çorbalar, tatlılar… Türk mutfağı için de vazgeçilemez bir besin. En çok kullanılan türü ise baldo pirinçtir. Kokusuz bir özelliğe sahip olan baldo pirinç, iri taneli camsı ve mat bir görünüme sahiptir. Baldo pirinç, pişirildiğinde tane tane ayrılması, hafifliği ve yüksek su çekme kapasitesi ile pilavlık ve dolmalık olarak kullanılmasının yanında sebze yemekleri içine karıştırmak için de tercih edilen pirinç çeşitlerindendir.
Tüm Türkiye’nin baldodaki tercihi ise kuşkusuz Gönen pirinçleri. Biz de Özer Gıda olarak Gönen’de yer alan arazimizde kendimiz yetiştirdiğimiz pirinçleri, kendi tesisimizde emek ve özveriyle işliyor, en sağlıklı şekilde paketliyor ve sizlere sunuyoruz.
• Baldo pirincin uygun ortamda saklanması daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu nedenle 18 derece sıcaklıkta kapalı ve serin yerde saklamanız önerilir.
Tüm Türkiye’nin baldodaki tercihi ise kuşkusuz Gönen pirinçleri. Biz de Özer Gıda olarak Gönen’de yer alan arazimizde kendimiz yetiştirdiğimiz pirinçleri, kendi tesisimizde emek ve özveriyle işliyor, en sağlıklı şekilde paketliyor ve sizlere sunuyoruz.
• Baldo pirincin uygun ortamda saklanması daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Bu nedenle 18 derece sıcaklıkta kapalı ve serin yerde saklamanız önerilir.